Sandberg diamantsmyckena designas och framställs i små produktionsvolymer i Finland enligt traditionella hantverksmetoder. Därför kommer varenda en av våra mästarguldsmeders personliga arbetsinsats och prestation till sin rätta. Samtliga smycken i vår kollektion finns tillgängliga både i gult guld och vitguld.

Kvaliteten av våra smycken baserar sig på en målmedveten satsning på alla delområden i tillverkningsprocessen börjande med valet av råmaterial. Diamanterna vi använder införskaffas från pålitliga källor och alla har garantibevis på att de härstammar från områden fria från konflikter och att de är av lagligt ursprung. Vi använder endast de allra renaste metallblandningarna i vårt vitguld såväl som i de övriga metallblandningarna.

Vi lyssnar noga på våra kunders önskemål – de utgör en stadig grund för designen av våra modeller. Så har vi fungerat ända sedan företaget grundades år 1960.

Sandberg är ett finskt familjeföretag med produkter som uppfyller de allra hårdaste kvalitetskriterierna. Vi står personligen för vår kvalitet i alla situationer.

Päivi och Uuri Sandberg