Den nya upplagan av Sandbergs ”Ajatus on timantti” broschyren på diamantsmycken har utkommit. Såsom de två föregående broschyrer är även denna kolneutral, dvs. att koldioxidutsläppen i samband med pappersproduktionen och tryckprocessen av broschyren har kompenserats till 100 % genom att betala den summan som motsvarar kolavtrycket till ett certifierat klimatskyddsprojekt.

Vi styrde pengarna via ClimatePartner programmet till ett projekt som strävar att värna om ett viktigt skogsområde,  Kasigau Wildlife Korridor i Kenya. Vårt certifikat samt mera information hittar du på ClimatePartners sidor:

http://www.climatepartner.com/en

Certifikatet finns direkt under denna länk: 10991-1412-1001_Certificate_EN

Vår nya broschyr finns hos våra återförsäljare och på bröllopsmässor och –evenemang kring Finland  fr.om. början på oktober.