Kukkaniitty-halosormukset nyt myös ovaalina

Kukkaniitty-valikoimaa on täydennetty uudella ovaalin muotoisella M-822-kukkahalosormuksella.

Sormuksen keskikivenä on 0,23–0,30 ct ovaalihiontainen timantti, jota kehystää 14 kpl briljantteja. Kehystimanttien istutusta reunustaa muiden Kukkaniitty-sormusten tapaan kaunis krysanttikoristelu. Keskikiveksi on valittavissa myös värillinen jalokivi, esim. morganiitti, safiiri, rubiini, akvamariini tai ametisti. Kuvan sormuksissa keskikivenä on 0,23 ct GIA-luokiteltu timantti.

Sormuksen siro runko on sivuilla noin 1,8 mm leveä ja kapenee kohti istutusta. Saatavissa myös 2 mm leveällä tasaleveällä rungolla tai 2 mm leveällä, sivutimantein varustetulla rungolla.

Suositushinnat 14K keltakultaisena timantilla (0,23 ct) alkaen 2390 € ja värillisellä jalokivellä (peach-morganiitti tai ametisti) alkaen 1290 €.

Uusi Joenmutka-sormus

Uuden Joenmutka M-321-sormuksen voit yhdistellä monella tavalla ja monenlaisiin sormuksiin.

Se sopii kauniisti mm. 1-kivisten ja halosormusten vierelle – joko vain toiselle puolelle tai myös molemmin puolin. Lisäksi M-321 sormuksen voit yhdistelmässä asettaa kummin päin vaan haluat ja saada kaksi erilaista kokonaisuutta!

M-321 sopii myös erinomaisesti sileän kihlan tai perinteisen rivisormuksen vierelle.

Kuvassa M-321 sormukset yhdessä Kastepisara M-35 sormuksen kanssa.

Timantit sormuksessa yhteensä 0,19 ct G-vs. Suositushinta 14K keltakultaisena 1159 € ja valkokultaisena 1279 €.

Tuulenvire kaulakoru

Tuulenvire-sarjaan on valmistunut uusi kaulakoru, mallinumeroltaan R-9222. Timantit yhteensä 0,31ct G-vs, 14K materiaali.

Kauniin kaulakorun rengaskoristeen halkaisija on noin 12 mm ja timantteja on 16 kpl.

Ketjuna on klassinen ankkuriketju, pituudet 42 cm ja 45 cm.

Aurinkotuuli-uutuus ovaalilla keskikivellä

Näyttävän ja silti hyvin siron Aurinkotuuli V-412 sormuksen ovaalihiontaisen keskitimantin koko on 0,22–0,26 ct (= noin 4,8 x 3,5 mm). Sivukoristeiden 6 timantin yhteispaino on 0,05 ct.

Päältä pyöristetyn eli tynnyriprofiilisen, istutusta kohti kapenevan rungon leveys on sivuilla noin 2,2 mm.

V-412 sormuksen suositushinnat alkaen noin 1900 € (14K keltakulta, keskikivi 0,22 ct).

Sisarmalli V-413:n keskikiveksi on saatavilla myös noin 5×4 mm värillinen jalokivi kuten morganiitti, rubiini, vaaleansininen topaasi, sinisafiiri tai vihreä turmaliini.

V-413 sormuksen suositushinnat alkaen 990 € (14K keltakulta, keskikivi topaasi)

Uusi Railo-pinta saatavissa sormuksiimme

Eloisan graafinen Railo-pinta on saatavissa kaikkiin 3,8-7,5 mm levyisiin Aamurusko- ja Poutapilvi-kihlasormuksiin sekä vastaaviin timanttisormusmallien runkoihin. Kuvassa 5 mm leveät E-255- ja E-255w -sormukset Railo-pintaisena.

Railo-pinta tehdään aina käsityönä, joten kahta täysin samanlaista Railo-sormusta ei ole.

Railo-pintaisiin sormuksiin voidaan myös tilauksesta istuttaa kiviä esimerkiksi ns. hiertoistutuksella.

Sädehtivän kaunis ovaalihalosormus

Uusi Toivomuslähde V-862 on näyttävin ovaalihalosormuksistamme. Sen keskikivenä kimaltaa upea 0,38–0,43 ct ovaalihiontainen timantti.
Halokoristeen muoto myötäilee keskikiven ovaalia muotoa ja sen mitat ovat noin 10,3 x 8,3 mm, halokehyksessä on 14 kpl timantteja, yhteispainoltaan 0,15 ct.

Halokoristetta kohti kapenevan rungon leveys on sivuilla noin 1,8 mm. Keskikoristeen alla on riittävästi tilaa vierussormukselle.

V-862 sopii kauniisti yhteen esim. malliston rivisormusten V-720w ja V-760w kanssa.

Saatavissa myös sivukivellisellä rungolla.

Värikkäät Kastepisarat

Kastepisara-sarjan M-34 sormusmallia saa kaikissa sateenkaarenväreissä.

Kuvassa vasemmalta alkaen pinkki safiiri, ametisti, sinisafiiri, vihreä (käsitelty) timantti ja akvamariini. Lisäksi saatavilla esim. sitriini (oranssinkeltainen), musta tai sitruunan keltainen (käsitelty) timantti, vaalea rose- tai peach-sävyn morganiitti…

Mikä on sinun lempivärisi? ❤🧡💛💚💙💜

Aamukaste-kaulakoru ankkuriketjulla

Uudessa Aamukaste V-39w kaulakorussa on valkokultainen ankkuriketju (14K), saatavissa on pituudet 40 cm, 42 cm ja 45 cm. Voit valita korun myös keltakultaisena.

Kaulakoru on saatavissa 0,23–0,50 ct timantilla. Kuvan korussa on 0,25 ct timantti.

Uusi solitaire-sormus emerald-hiontaisella timantilla

Uusi Kastepisara V-433w sormus emerald- eli smaragdihiontaisella timantilla tuo uuden vaihtoehdon malliston 1-kivisiin sormuksiin.
Siro runko on 2 mm leveä ja hieman päältä pyöristetty. 4-kyntinen istutuskruunu on sovitettu rungon päälle niin, että vierelle mahtuu esim. rivisormus tai sileä kihlasormus.

V-433w on saatavissa 0,50-0,55 ct emerald-hiontaisella timantilla. Sormus on luonnollisesti saatavissa myös kelta- tai punakultaisena sekä platinaisena.

Uusi sormus ovaalihiontaisella kivellä + sivukivillä

Kauniin Taivaanranta S-130 sormuksen ovaalihiontaisen keskikiven koko on noin 6 x 4 mm. Isoissa kuvissa valkokultaisissa sormuksissa keskikivenä on ylimpänä 0,40 ct timantti ja sen alla rose-sävyinen morganiitti. Pienissä kuvissa keltakultaisissa sormuksissa on rose- ja peach-sävyiset morganiitit. Sivukivinä on 2 kpl 0,06 ct timantteja.

Päältä pyöristetyn eli tynnyriprofiilisen rungon leveys on noin 2 mm.

Keskikiveksi on saatavilla myös muita värillisiä jalokiviä kuten vaaleansininen topaasi, sinisafiiri tai vihreä safiiri.

Suositushinnat alkaen 1290 € (14K keltakulta, keskikivi topaasi).

Toivomuslähde- ja Kukkaniitty-halokoristeet voi yhdistää myös Suvituuli-runkoon

Kaikki Toivomuslähde- ja Kukkaniitty-mallistojen halokoristeet sopivat hienosti myös Suvituuli-malliston krysanttikoristeiseen halorunkoon.

Kuvassa asiakkaallemme toimitettu upea sormus, jossa punakultainen Toivomuslähde-pisarahalo morganiitilla yhdistyy Suvituuli-runkoon.

Sandberg-timanttikorut tukee Ukrainaa

Sandberg-timanttikorut tukee Ukrainaa sotakriisitilanteessa. Lahjoituksista puolet kohdistetaan Suomen Punaiselle Ristille ja puolet Unicefille.

Punainen Risti turvaa konfliktialueella perustarpeiden toteutumista. Tämä kattaa mm. veden, ruoan, suojan ja terveyspalveluiden toimittamista. Lisäksi järjestö auttaa kadonneiden etsinnässä.

Unicef on paikan päällä Ukrainassa ja sotaa pakenevien kohdemaissa auttamassa ja suojelemassa lapsia ja lähettää alueelle lisää avustustarvikkeita.

Uusi upea Taivaanranta-sormus

Näyttävän Taivaanranta S-120 sormuksen cushion-hiontaisen keskikiven koko on noin 5×5 mm. Isossa kuvassa keltakultaisessa sormuksessa keskikivenä on 0,65 ct timantti, pienemmissä kuvissa vaaleansininen topaasi sekä rose- ja peach-sävyiset morganiitit. Sivukivinä on 2 kpl 0,06 ct timantteja.

Päältä pyöristetyn eli tynnyriprofiilisen rungon leveys on noin 2 mm.

Keskikiveksi on saatavissa myös muita jalokiviä, esim. syvän vihreä turmaliini.

Suositushinnat alkaen 1290 € (14K keltakulta, keskikivi topaasi).

Rakka-sormukset myös kiiltävänä

Sormuksiimme on saatavissa pintakäsittely, joka tuo mieleen Lapin erämaan karun kauneuden, mistä juontuu sen nimi, Rakka. Nyt voit valita sormukseesi Rakka-pinnan joko hillittynä matattuna tai rouhean kiiltävänä vaihtoehtona.

Kuvassa ylhäällä vasemmalla E-245w kihlasormus kiiltävällä Rakka-pinnalla ja ylhäällä oikealla E-530w sormus matatulla Rakka-pinnalla. Alarivissä vasemmalla E-255 sormus kiiltävällä Rakka-pinnalla ja oikealla E-550 sormus matatulla Rakka-pinnalla

Rakka-pinta on tilauksesta saatavissa kaikkiin 3,8-7,5 mm levysiin Aamurusko- ja Poutapilvi-kihlasormuksiin sekä vastaaviin timanttisormusmallien runkoihin. Rakka-pinta tehdään aina käsityönä, joten kahta täysin samanlaista Rakka-sormusta ei ole.

Uusia Suvituuli- ja Kastepisara-sormuksia

Suvituuli-sarjan uutuudessa, mallinro M-136, on keskikivenä 0,30–0,42 ct ovaalihiontainen timantti tai noin 6×4 mm ovaali morganiitti. Sivukivien istutus on koristeltu kauniilla krysanttireunuksella. Kuvassa ylhäällä vasemmalla/takana keltakultainen M-136K sormus, jonka keskikivenä on 0,40 ct timantti. Alarivissä valkokultaiset M-136w sormukset, joissa keskikivenä 0,40 ct timantti ja rose-sävyinen morganiitti. Suositushinnat morganiitilla alkaen 1425 € ja 0,30 ct timantilla alkaen noin 2600 €.

Kastepisara-sarjan solitaire-sormusten mallistoa täydentää uusi M-45 sormus. Siron rungon leveys on noin 1,8 mm, ovaalihiontaisen timantin koko 0,50–0,70 ct. Kuvassa oikealla/edessä keltakultainen M-45K sormus 0,53 ct timantilla. Sormus on saatavissa myös pienemmällä, 0,30–0,40 ct timantilla, mallinumero M-44. Suositushinnat M-44 alkaen noin 1900€ ja M-45 alkaen noin 4200 €.

Kauniita Kastepisara-sormusuutuuksia

Kastepisara-sarjan sirojen solitaire-sormusten mallistoon on valmistunut uutuuksia.

V-442w / V-442k sormuksissa on näyttävä ovaalihiontainen timantti, kooltaan 0,30-0,44 ct. Istutuksen sovitus runkoon on tehty siten, että vierelle sopii toinen sormus, esim. sileä kihla tai rivisormus. Sormuksen tasalevyinen runko on profiililtaan tynnyri ja sen leveys on noin 2,0 mm.

Kuvassa ylhäällä V-442w sormus 0,30 ct timantilla.

M-34w / M-34k sormuksien 6-kyntiseen kruunuun voidaan istuttaa 0,19–0,25 ct briljanttihiontainen timantti. Istutuskruunu on muotoiltu matalaksi ja on sivuprofiililtaan kauniin maljamainen. Istutus on sovitettu rungon päälle niin, että vierelle mahtuu esim. rivisormus tai sileä kihlasormus. M-34w sormuksen hyvin siro runko on 1,8 mm leveä ja hieman päältä pyöristetty.

Kuvassa alhaalla M-34k sormus 0,19 ct timantilla.

Sormukset ovat luonnollisesti saatavissa myös punakultaisena sekä platinaisena.