Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin. Näin kultaseppämestareidemme persoonallinen työpanos ja kädenjälki pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Kaikki korumme ovat saatavina niin kelta- kuin valkokultaisina.

Korujemme laatu syntyy määrätietoisesta panostuksesta valmistusprosessin kaikkiin osa-alueisiin raaka-aineiden valinnasta alkaen. Käyttämämme timantit on hankittu luotettavista lähteistä ja niiden mukana on toimitettu takuutodistus timanttien konfliktivapaasta ja laillisesta alkuperästä. Valkokullassa kuten kaikissa muissakin metalliseoksissa käytämme vain puhtaimpia seoslaatuja.

Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaidemme toiveita, ne luovat myös vahvan pohjan malliemme suunnittelulle. Näin olemme toimineet jo yrityksen perustamisesta alkaen, vuodesta 1960.

Voit tutustua tuotteisiimme näiden sivujen lisäksi hyvin varustelluissa ja luotettavissa jälleenmyyjäliikkeissä. Myymälässä voit tutustua Sandberg-koruun rauhassa ja saat asiantuntevaa palvelua. Pääset myös kokemaan aitojen timanttien loiston ja tunnet tuotteissa oikean kullan painon. Sandberg-koru on aina aito – ei epäaidoista materiaaleista mallikappaleeksi tehty jäljitelmä.

Sandberg on suomalainen perheyritys. Tuotteemme täyttävät tiukatkin laatukriteerit ja seisomme kaikissa tilanteissa henkilökohtaisesti laatumme takana.

Uuri ja Päivi Sandberg