Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin. Näin kultaseppämestareidemme persoonallinen työpanos ja kädenjälki pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Kaikki korumme ovat saatavina niin kelta- kuin valkokultaisina.

Korujemme laatu syntyy määrätietoisesta panostuksesta valmistusprosessin kaikkiin osa-alueisiin raaka-aineiden valinnasta alkaen. Käyttämämme timantit on hankittu luotettavista lähteistä ja niiden mukana on toimitettu takuutodistus timanttien konfliktivapaasta ja laillisesta alkuperästä. Valkokullassa kuten kaikissa muissakin metalliseoksissa käytämme vain puhtaimpia seoslaatuja.

Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaidemme toiveita, ne luovat myös vahvan pohjan malliemme suunnittelulle. Näin olemme toimineet jo yrityksen perustamisesta alkaen, vuodesta 1960.

Voit tutustua tuotteisiimme näiden sivujen lisäksi hyvin varustelluissa ja luotettavissa jälleenmyyjäliikkeissä. Myymälässä voit tutustua Sandberg-koruun rauhassa, pääset kokemaan aitojen timanttien loiston ja tunnet tuotteiden painon sellaisina kuin ne oikeasti ovat. Samalla saat asiantuntevaa palvelua.

Sandberg on suomalainen perheyritys. Tuotteemme täyttävät tiukatkin laatukriteerit ja seisomme kaikissa tilanteissa henkilökohtaisesti laatumme takana.

Uuri ja Päivi Sandberg