Sandberg-timanttikoruissa käytetään ainoastaan sertifioitua kierrätyskultaa.  Sertifioidun kierrätyskullan toimittaa meille K.A. Rasmussen Finland.

K. A. Rasmussen kertoo sivuillaan mm. seuraavaa:

K.A.Rasmussen on Pohjoismaiden suurin jalometallien raffinoija eli puhdistaja, jolla on runsaasti kullan, hopean ja platinametallien puhdistukseen tarvittavaa asiantuntemusta ja kapasiteettia.

Jalometallit ovat luonnossa esiintyviä, hyvin harvinaisia metallivaroja. Niillä on useita käyttötapoja monilla eri teollisuudenaloilla ja ne ovat osa elämänlaatua parantavia kuluttaja- ja teollisuustuotteita. Metallien kierrätys on ratkaiseva tekijä, jonka avulla markkinoille pystytään toimittamaan vastaisuudessakin riittävästi metalleja.

Jalometallit ovat arvokkaita, joten niitä ei tulisi tuhlata tai heittää pois. Puhdistamme metallit mekaanisten, kemiallisten ja elektrolyyttisten prosessien avulla puhtaiksi jalometalleiksi, joita voidaan hyödyntää yhä uudelleen.

Hyödynnämme pitkälle kehitettyä teknologiaa varmistaaksemme kullan, hopean ja platinan erittäin korkean pitoisuuden. Pystymme esimerkiksi puhdistamaan kullan niin, että sen puhtausaste on 99,99 %. Oman tutkimusosastomme työn ansiosta pystymme ensimmäisinä soveltamaan Pohjoismaiden markkinoiden parhaita ja laadukkaimpia puhdistusprosesseja.

Alla olevasta linkistä voit klikata auki K. A. Rasmussenin meille toimittaman sertifikaatin 99 % kierrätyskullan käytöstä heidän toimittamissaan kultatuotteissa. K. A. Rasmussen takaa yli 99% kierrätyksen, mutta yhtiön ilmoituksen mukaan kierrätysaste on normaaliolosuhteissa 100%.

K. A. Rasmussen Oy:n sertifikaatti