Sivukivellinen runko Kukkaniitty-mallistoon

Kukkaniitty-mallistoon on valmistunut kaunis sivukivin varustettu halosormusrunko krysanttikoristellulla istutuksella. Siihen voidaan yhdistää kaikki Kukkaniitty-halokoristeet ja myös Toivomuslähde-malliston halokoristeet.

Kuvassa M-870w-sormus, jossa halokoristeena pienempi 7 mm kukkahalokoriste. Kuvan sormuksessa timanttien yhteispaino on 0,34 ct. Keskitimantin koko on 0,14 ct, sekä kehys- että sivukivien istutuksessa on herkkä krysanttireunus. Sivukiviä on 11 kpl molemmin puolin. Halokoristetta kohti kapenevan rungon leveys on sivuilla noin 1,95 mm.

M-870w sormuksen suositushinta 14K valkokultaisena on 2295 €. Suuremmalla 7,7 mm kukkahalokoristeella varustetussa M-880w sormuksessa timanttien yhteispaino on alkaen 0,46 ct ja svh. alkaen 2855 €. Molemmat mallit ovat saatavissa myös värillisellä keskikivellä, esim. morganiitilla, safiirilla tai rubiinilla.

Kukkaniitty-uutuuden kanssa täydellisesti yhteensopiva rivisormus on M-650w, mutta myös esim. Suvituuli-rivisormukset sointuvat vierelle hyvin. Alemmassa kuvassa yhdistelmä M-870w + M-650w.

Saatavissa myös kelta- tai punakultaisena.