Kauniita Kastepisara-sormusuutuuksia

Kastepisara-sarjan sirojen solitaire-sormusten mallistoon on valmistunut uutuuksia.

V-442w / V-442k sormuksissa on näyttävä ovaalihiontainen timantti, kooltaan 0,30-0,44 ct. Istutuksen sovitus runkoon on tehty siten, että vierelle sopii toinen sormus, esim. sileä kihla tai rivisormus. Sormuksen tasalevyinen runko on profiililtaan tynnyri ja sen leveys on noin 2,0 mm.

Kuvassa ylhäällä V-442w sormus 0,30 ct timantilla.

M-34w / M-34k sormuksien 6-kyntiseen kruunuun voidaan istuttaa 0,19–0,25 ct briljanttihiontainen timantti. Istutuskruunu on muotoiltu matalaksi ja on sivuprofiililtaan kauniin maljamainen. Istutus on sovitettu rungon päälle niin, että vierelle mahtuu esim. rivisormus tai sileä kihlasormus. M-34w sormuksen hyvin siro runko on 1,8 mm leveä ja hieman päältä pyöristetty.

Kuvassa alhaalla M-34k sormus 0,19 ct timantilla.

Sormukset ovat luonnollisesti saatavissa myös punakultaisena sekä platinaisena.